XOOON

GLASGOW

collectie
eetkamerstoel - draadframe poedercoat zwart - combi calabria/tatra

Aiden

eetkamerstoel - draadframe poedercoat zwart - combi calabria/tatra

€ 179,-
Bekijk product
uitschuiftafel 180 (+ 2x40) x 90 cm

Glasgow

uitschuiftafel 180 (+ 2x40) x 90 cm

€ 1.499,- € 1.399,-
Bekijk product
dressoir hoog 113,5 cm - 2-laden + 1-box

Glasgow

dressoir hoog 113,5 cm - 2-laden + 1-box

€ 549,-
Bekijk product
Nieuwe collectie
Nieuwe collectie

Modern & ruimtelijk design

In een minimalistisch interieur komen unieke designs volledig tot hun recht. Minimalistische meubels betekenen minder kwantiteit en meer kwaliteit. Dit idee heeft de uiteindelijke basis gevormd bij het ontwerpen van de XOOON “GLASGOW” collectie. De minimalistische meubels uit de GLASGOW collectie zijn stuk voor stuk verfijnd en strak en spelen met subtiele contrasten, rechte lijnen en hoge designframes.

Creative ceramics
Creative ceramics

Evenwicht tussen hout & keramiek

De GLASGOW collectie wordt getypeerd door een subtiel contrast tussen donker hout en lichte lak. Dit contrast benadrukt ook de strakke vormgeving die typerend is voor een minimalistisch interieur. Strakke lijnen: dat is waar het om draait in de GLASGOW collectie. De metallic details aan de buitenkant versterken deze strakke lijnen. Daarnaast zit er ook nog een speels extraatje in sommige GLASGOW kasten. De boekenkasten kan je namelijk naar wens opvullen met losse boxen, welke in twee kleuren beschikbaar zijn. Zo geef jij jouw minimalistische interieur een persoonlijke touch.

De tafel GLASGOW met blad in marmerlook past perfect bij de minimalistische woonstijl die je met de kasten in huis brengt. Het lichte keramiek straalt luxe uit en contrasteert mooi met het donkere metalen onderstel.

Clean contrasts
Clean contrasts

Minimalistische woonstijl: een strak interieur

Een minimalistische woonstijl blinkt uit in al zijn eenvoud. Sombere kleuren als zwart, grijs, wit en antraciet zijn veel voorkomende kleuren bij minimalistische meubels. Toch hoeft een minimalistisch interieur niet per se zwart-wit te zijn. Accentkleuren kunnen bijvoorbeeld voor een speels en warm effect zorgen. Met een combinatie van meerdere natuurlijke kleurtonen vorm jij een mooi kleurenpalet, maar behoudt je ook de serene rust in huis.

Kies voor tonale kleuren uit dezelfde kleurenfamilie. Zo oogt het resultaat van jouw minimalistische interieur rustgevend en niet schreeuwerig. Naast kleuren kan je er ook voor kiezen om verschillende texturen te combineren. Zo kan jij op een subtiele manier wat variatie in jouw interieur aanbrengen.

Je kan er ook voor kiezen om één opvallend item aan jouw interieur toe te voegen, zoals een stijlvolle tafel uit de GLASGOW collectie met blad in marmerlook. In een handomdraai creëer jij een minimalistisch interieur met een luxe tintje. Probeer jouw tafel niet te veel op te leuken met verschillende decoraties. Plaats juist dat ene bijzondere item wél in de kijker.

Alle woonstijlen